Drakamöllans køkken

af Ingalill Thorsell, Eve Maltais. Foto: Lars Strandberg

299,95 kr · Bestil

Ved køb over 199,95 kr. sendes portofrit i DK.
Ved køb under 199,95 kr. tillægges et porto/ekspeditionsgebyr på 79,95 kr.

Drakamöllan Gårdshotell i Skåne kendes især for sin ro, sin eventyrlighed – og for sit gode køkken. Ingalill Thorsell, der driver Drakamöllan, har sammen med kokken Eve Maltais her samlet et udvalg af deres egne (og gæsternes!) yndlings-opskrifter.


Bogen er inddelt i kapitler efter råvarernes ”kilde”: fra moder jord, fra dyreriget, fra havet, fra skoven, fra marken samt fra træet og busken. Der bruges altså i høj grad lokale råvarer, ligesom der lægges vægt på at udnytte årstidernes og dermed vareudbuddets skiften.


I tilgift til de inspirerende fotos af alle retterne, prydes bogen af stemningsfulde fotografier såvel fra Drakamöllans køkken og stuer som fra stedets grønne omgivelser. Udvalgte sider fra gårdens gæstebog viser personlige hilsner på mange forskellige sprog.


Endelig fortælles der kort om Drakamöllans historie, om stedets antikke møbler og om de tilbagevendende operagæste-spil – med deltagelse af blandt andre den danske operasanger Guido Paevatalu. Bogen er således mere end bare en kogebog, nemlig en beretning om hverdagen på Drakamöllan.

Besøg www.drakamollan.se