Asger taber pusten

– et besøg på børneambulatoriet

af Mette Jørgensen. Foto: Claus Dalby

249,95 kr · Bestil

Ved køb over 499,95 kr. sendes portofrit i DK.
Ved køb under 499,95 kr. tillægges et porto/ekspeditionsgebyr på 79,95 kr.

Asger elsker at spille fodbold. Hver uge er han til træning sammen med sine venner. For at blive rigtig god skal man kunne løbe huAsger elsker at spille fodbold. Hver uge er han til træning sammen med sine venner. For at blive rigtig god skal man kunne løbe hurtigt på banen. Men på det seneste har det været svært, for Asger bliver så forpustet og kan ikke klare det længere. Hvad er der galt? Det må undersøges.

Følg med og se, hvordan det går Asger på sygehuset, hvor han får undersøgt sit hjerte og sine lunger. Det viser sig, at Asger har astma, men heldigvis kan han få noget medicin, så han igen kan komme ud at spille fodbold!rtigt på banen. Men på det seneste har det været svært, for Asger bliver så forpustet og kan ikke klare det længere. Hvad er der galt? Det må undersøges.

Følg med og se, hvordan det går Asger på sygehuset, hvor han får undersøgt sit hjerte og sine lunger. Det viser sig, at Asger har astma, men heldigvis kan han få noget medicin, så han igen kan komme ud at spille fodbold!

Mere af denne forfatter